Stella Agency is op zoek naar vrolijke, spontane en uitzonderlijk betrouwbare mensen. Voldoe jij aan deze criteria en ben je bereid om je in te zetten voor een goed bedrijfsresultaat? Dan zien we jou graag op een van onze castingdagen!

Inschrijvingen

DSC_8589Jouw inschrijving is onze eerste indruk, zorg er dus voor dat alle gegevens correct zijn ingevuld. Zorg voor een goede presentatie, duidelijke foto’s en vergeet vooral jouw kwaliteiten niet. Spreek jij een bijzondere taal, ben jij gespecialiseerd in een opmerkelijke act of heb jij andere talenten, dan zien wij dit graag terug op jouw inschrijfformulier! Niet volledige inschrijvingen worden niet beoordeeld! Na het zien van jouw inschrijfformulier, foto’s en bijgevoegd CV zullen wij beslissen of wij je uitnodigen voor een casting.

Ben je benieuwd wat je te wachten staat?

Wij ontvangen elke dag inschrijfformulieren en voor diegene waar wij nieuwsgiering naar zijn, organiseren wij eenmaal per week een casting. Een casting bij Stella Agency is niets meer dan een gezamenlijke kennismaking oftewel een sollicitatie gesprek en zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen. Je moet je dus voorstellen dat je meestal met meerderen dames en heren op casting komt.

DSC_8618Jullie worden ontvangen met een kopje koffie. Daarna zullen we beginnen met een voorstelronde. Wij willen graag weten wie jij bent. Bereid je dan ook goed voor, zodat je niet met je mond vol tanden staat. Waar kom je vandaan, wat is je werkervaring en hoe ben je bij Stella Agency terecht gekomen? Het meest benieuwd zijn wij naar jouw talenten. Wij zoeken de allerbeste en als jij een speciaal talent bezit dan horen wij dit graag.

Tijdens onze casting gaat het niet om opvallen, in tegendeel juist! Het gaat om jouw verhaal, is het interessant genoeg en kunnen wij iets voor elkaar betekenen? Wij willen graag dat de band tussen Stella Agency en haar medewerkers optimaal is en daar moet een soort van klik voor zijn. Het kan zijn dat die klik er niet is, terwijl jij wel aan alle voorwaarden voldoet. Wij willen graag een vast team met echte Stella’s en Stello’s waarmee we vanaf het begin een band kunnen opbouwen. Stella Agency is zeer loyaal naar haar medewerkers toe en wij verwachten dit ook wederzijds.

Na de voorstelronde zullen wij kort vertellen wat wij van onze medewerkers verwachten, wat voor soort opdrachten wij bieden, hoe wij te werk gaan en huishoudelijke informatie. Na ons verhaal is er nog ruimte voor vragen. Nadat alle vragen zijn beantwoord en alles duidelijk is voor beide partijen, is de casting tot een einde gekomen.

Tijdens de casting zullen wij niet bekend maken of wij jou zullen gaan opnemen in ons bestand. Dit gebeurt nadien per mail. Spannend..!

Nog steeds geïnteresseerd? Wij zijn zeer benieuwd naar jou!

Stella Team.