Alle hospitality professionals van Stella Agency staan voor 100% Hospitality. Om samen te blijven werken aan een optimale dienstverlening en een tevreden klant, heeft onze hospitality academy een training ontwikkeld; 100% Bewust Hospitality Service.

hospitality academieHospitality Academy
Naast alleen theorie delen wij onze praktijk ervaringen en leren wij zo van elkaar. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt en zo lopen wij vooruit binnen ons vakgebied. Representatie, het bieden van een optimale service, de juiste etiquette en vooral ook kennis van onze klanten zijn de kernwaarden waar een Stella Hostess voor staat. Hostess zijn, is een vak!

Stella Agency is preferred supplier bij een aantal vaste partners, waaronder de RAI Amsterdam en World Forum Den Haag. Om onze partners en opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen nemen wij onze professionals mee in hun beleving. Onze hospitality academy zorgt voor trainingen en instructies, die vooraf gegeven worden aan onze hostesses en hosts.

Doel
Het doel is om de missie en visie van onze opdrachtgevers uit te stralen, wij zijn immers vaak het gezicht van onze klant! Wij vinden het belangrijk om te blijven inspireren en tools te geven, waardoor onze professionele pool altijd 100% Bewust Hospitality Service levert! Dit is de reden waarom al onze hostesses en hosts die voor Stella Agency werken verplicht zijn deze training te volgen.

Wij-gevoel
De interne trainingen worden gegeven om onze professionals meer kennis over hun functie te geven. Tevens de missie en visie van Stella Agency en haar opdrachtgevers te verduidelijken en waarom juist hun rol van belang is als ambassadeur. Zo blijkt dat onze 100% Bewust Hospitality training het wij-gevoel vergroot en dit stralen onze professionals uit op de werkvloer. Wij garanderen hospitality professionals die 100% Bewust Hospitality Service bieden.

stella training plaatje 5