Frisse en bijzondere barconcepten met een hoge entertainmentwaarde die wij op doeltreffende wijze inzetten om uw bedrijf te promoten of uw evenement te verrijken.

Voor iedere setting een passende en opvallende bar die we door middel van styling en branding helemaal aanpassen aan uw wensen. Van kleine beursbar tot prachtige old timerbus. Barconcepten volledig in uw huisstijl of thema. Van branding op de bar tot de kleding van onze host(esses). Van de namen van de smoothies tot logo’s op de prullenbakken. Onze bars bestaan uit verschillende delen zodat deze altijd passend kan worden gemaakt. U kunt ook altijd kiezen voor ons mooie oldtimerbusje.

Oldtimerbusje

IMG_1649 kopieEen echte blikvanger tijdens uw evenement is ons Oldtimerbusje. Als mooie entree tijdens een evenement of als aanvulling op de exposantenborrel op een beurs of congress. Combineer dit met een heerlijk glas bubbels en de service van onze mooie champagne hostesses en u heeft een gouden combinatie die op vele gelegenheden in te zetten is. Wij schenken alle merken en zijn dus niet gebonden. In iedere prijsklasse hebben wij een passende bubbel.

Heeft u geen ruimte voor het Oldtimerbusje? Kiest u dan voor onze Champagnebar!

Stroopwafelbar

Hoofd FotoNieuw en nu al een succes is onze mooie stroopwafelbar. De geur van verse stroopwafels trekt altijd de aandacht en is dan ook uitermate geschikt om op uw beurs stand te plaatsen. Onze hostesses bakken op locatie heerlijke verse stroopwafels vanachter een mooie bar of vanuit ons leuke busje en trekken daarmee automatisch de bezoekers naar zich toe. Desgewenst vragen zij meteen een visitekaartje of scannen zij een badge zodat u tegelijkertijd leads genereert.

Waffles on stick

IMG_1494 kopieSuper lekker en heel apart zijn onze waffles on a stick. Heerlijke vers gebakken Belgische wafels op stokjes. Onze hostesses bakken deze warme lekkernijen vers op locatie en maken ze af met diverse toppings als slagroom, chocolade, nootjes, aardbeien en warme kersen.

De geur van deze lekkernij trekt iedereen automatisch onze kant op. In combinatie met onze mooie bar of ons mooie oldtimer busje en onze altijd goedlachse wafeldames is succes verzekerd!

Juice en smoothiebar

IMG_1525Een fris en gezond alternatief voor het geijkte kopje koffie en helemaal van nu is de smoothie. Boek onze smoothiebar en bied uw gasten of beursbezoekers een heerlijke verse smoothie aan. . Onze hostesses maken de smoothies vers op locatie van vers fruit en desgewenst zuivel of de supergezonde en hippe superfoods.

Naast smoothies in gewone 200 ml bekers serveren wij ze ook als 100 ml shots en in sjieke cocktail disposables. Zo kunt u precies bepalen wat het beste bij de gelegenheid past.

Cocktails

IMG_1551 kopieHeeft u aan het einde van de dag een borreluur gepland staan? Geen probleem dan veranderen wij onze verse sappen in een handomdraai in een heerlijk cocktail. Uiteraard passen we dan de styling van de bar ook aan in een sjieke cocktailstijl.