De sierlijke takken van de Champagneboom heten uw gasten van harte welkom met een flute sprankelijke Champagne! Een elegante boom van werkelijk hout pronkt bij de entree van uw evenement of bijeenkomst.

282321_234242540027886_668042953_n

Het Champagnemeisje reikt aan uw gasten een delicaat glas bubbels uit, waarbij zij de Champagne bijschenkt vanuit een trendy belt. Uiteraard ook te presenteren met een mooie Cava of een Prosecco, een Monte Scroppino of een geselecteerde cocktail.

Voor een extra touch kunt u er aan denken om de flute te voorzien van vers fruit zoals framboos of aardbei of een orchidee op het glas. Wat te denken van een Champagnemeisje-met-een-twist die klaarstaat met een stijlvol plateau met diverse Champagne-smaaksensaties: diverse likeuren, vers fruit, eetbare bloemblaadjes….”Hoe drinkt u uw Champagne graag?”

 

Aardbeien

DSC_0056Champagne & aardbeien: een goddelijke combinatie! Voor de zoete zomerkoninkjes werken wij samen met de

Aarbeienacademie van Jan Robben, ook wel de aardbeienkoning van Nederland. Zijn smaakaardbeien zijn bijzonder smaakvol, een lust voor het oog en een sensatie voor de smaakpapillen. Door de aardbeien te dippen in een verrassend smaaklaagje ontstaat er een extra dimensie.

 

Macarons

00_macaronsOnze macarons worden volledig met de hand bereid naar het recept van de Australische ‘masterchef’ Adriano Zumbo. Wat dacht u van de smaken als:

  • framboos
  • aardbei met balsamico
  • caramel met zeezout
  • passievrucht
  • macadamia met witte chocola en zeezout
  • pure chocola met rode peper
  • limoen

De smaken en kleuren van de macarons kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. Welke variant u ook kiest, één ding blijft altijd hetzelfde: de smaaksensatie die u ervaart bij elke hap die u neemt. Kunt u de verleiding weerstaan?