Modeshows op maat. Stella Agency organiseert uw show van A tot Z inclusief professionele modellen en dansers, choreografie, podium, techniek en natuurlijk alle regie en coordinatie.

Fashion Trendshows

_DSC7998Een zeer uitgebreide show voor beurzen, mode en bruid evenementen. Van een perfect gestylde klassieke catwalkshow tot aan een bruisende mode en dansshow met speciale acts en live Dj’s. Mogelijk voor één of meerdere shows per dag.


Winkelcentrumshows

modeshows_7Winkeliers tonen gezamenlijk hun collectie op één groot podium. Diverse soorten winkels kunnen aan deze mode en/of productshow meedoen. Kleding en schoenenzaken, maar ook brillen, sieraden, hoeden en tassenwinkels. Mogelijk als grote modeshow of meerdere shows per dag.


Modeflitsen & Open huis (Instore show)

modeshows_5Korte flitsende modeshows die in de winkel gepresenteerd worden. Uw klanten in de winkel worden verrast met een modeflits van de collectie, zodat zij inspiratie kunnen opdoen. Bij een open huis (instore show) zullen de modellen naast de korte modeshows fungeren als pasmodel en/of hostess voor uw klanten. Tevens kunnen zij assisteren met hostess- en horecawerkzaamheden om het uw klanten helemaal naar de zin te maken. Meerdere shows per dag mogelijk.