Front Office 

Foto008Onze front office support biedt hét persoonlijke visitekaartje voor uw bedrijf. Wij verzorgen representatief front office personeel voor onder andere receptie- en telefoon diensten, service desks, retail, in-house hospitality.

De huidige markt vraagt om creatieve oplossingen voor uw personeelsbeleid. U wilt flexibiliteit voor uw vaste en tijdelijke krachten en toch vertrouwen op professionaliteit en ervaren medewerkers voor uw klantcontacten.

Stella Agency front office support heeft daar een ruime ervaring mee en is zeer trots op de reeds gevestigde detacheringen. Drie zaken staan voorop: presentatie, de juiste praktijkervaring en 100% hospitality.

Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden.

Horeca & Catering

horecaVoor de gehele verzorging of ter ondersteuning van uw horeca activiteiten. Onz ervaren horeca en catering personeel wordt ingezet voor bediening van uw luxe a la carte diners, serveren van hapjes, bardiensten en overige horecawerkzaamheden. Uiteraard zijn onze horeca dames en heren ook inzetbaar in uw skybox of op uw stand op de beurs.

Daarnaast kunnen wij een totaal plaatje voor uw evenement maken. De inzet van onze serving crew en hostesses sluiten naadloos op elkaar aan. Zij verzorgen alles van A tot Z, coördineren uw evenement en nemen alle zorg uit handen!

Het personeel van Stella Agency wordt regelmatig ingezet voor diverse (bedrijfs) evenementen in Nederland. Zo verzorgt Stella Agency het vaste horecapersoneel voor diverse Nederlandse bedrijven. Hierdoor is ons personeel terug te vinden op grote bedrijfs- en publiekevenementen in heel het land.