Onze Front Office support biedt het persoonlijke visitekaartje voor uw bedrijf. Wij verzorgen representatief personeel voor onder andere receptie- en telefoon diensten, service desks, vertegenwoordiging en productpresentaties.

Foto 1Stella Agency biedt uitkomst. Wij regelen het perfecte front office team voor uw receptie of servicedesk. Het personeel van Stella Agency is speciaal geselecteerd op ervaring, kunnen en bereikbaarheid met als grote voordeel, dat u zich met een gerust hart kunt focussen op bedrijfsactiviteiten elders.

Waarom Stella Agency? 
U vraagt zich waarschijnlijk af waarom Stella Agency de perfecte partner voor u is? Dit is een goede vraag! Het geheim achter een goede samenwerking tussen u als opdrachtgever, Stella Agency en het personeel dat wij in dienst hebben zit hem misschien wel in de visie die wij hebben op een samenwerkingsverband. Onze visie luidt dan ook;

‘Met elkaar’ en ‘voor elkaar’ is het credo van Stella Agency, waarbij Loyaliteit centraal staat.  Dat betekent dat wij in onze relatie tot iedereen met wie wij samenwerken (opdrachtgevers, onze professionals, en ook elkaar), ons altijd voor 100% inzetten om samen de verwachtingen te overtreffen. Wij realiseren dit door elkaar altijd te steunen, ontzorgen en duidelijk managen van verwachtingen.

Wij realiseren onze ‘visie’ op een goede samenwerking door met u als opdrachtgever in gesprek te gaan om op deze manier tot het beste resultaat te komen.

Het front office personeel van Stella Agency is;
. flexibel, professioneel en heeft minimaal 4 jaar relevante werkervaring in het werkveld.
. in staat om mondeling en schriftelijke informatie en advies te verstrekken in het Nederlands, maar ook in minimaal twee moderne vreemde talen.
.bewust van het belang dat persoonlijke verzorging en een representatief voorkomen effect heeft op de tevredenheid van zowel de gast alsook de klant.
.in staat om nauwgezet en zorgvuldig te werk te gaan, is stressbestendig en bereid om zich extra in te zetten als het druk is.
.commercieel en draagt graag bij aan de commerciële doelstellingen van het bedrijf.

Tot slot heeft Stella Agency Front Office support een ruime ervaring en is zeer trots op de reeds gevestigde detacheringen.
Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden en wie weet kunnen wij u in de toekomst assisteren!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw vraag