Horecapersoneel voor de gehele verzorging of ter ondersteuning van uw horeca activiteiten!

Ons ervaren horeca personeel wordt ingezet voor bediening van uw luxe a la carte diners, serveren van hapjes, bardiensten en overige horecawerkzaamheden. Uiteraard zijn onze horeca dames en heren ook inzetbaar in uw skybox of op uw stand op de beurs.

DSC_5459Het personeel van Stella Agency wordt ook regelmatig ingezet voor diverse (bedrijfs) evenementen in Nederland. Ook verzorgt Stella Agency het vaste horecapersoneel voor diverse Nederlandse bedrijven. Hierdoor is ons personeel terug te vinden op grote bedrijfs- en publiekevenementen in heel het land.

Er wordt vaak gevraagd naar ervaren en goed horecapersoneel. Wij hebben ons zelf afgevraagd, wat is nou precies goed horecapersoneel en aan welke eisen moet personeel voldoen? Wij zijn van mening dat een echte horecatopper niet alleen in het bezit is van voldoende praktijkervaring maar ook in het bezit is van de juiste communicatieve skills. Het is immers zo, dat deze twee componenten de basis vormen voor een geslaagd evenement.

Waarom Stella Agency?
DSC_5451-2U wilt net dat beetje extra op uw evenement? Stop dan snel met zoeken want bij ons bent u aan het juiste adres! Buiten professionaliteit, betrouwbaarheid, voldoende praktijkervaring en goede communicatieve skills, bieden wij u personeel aan dat ook de juiste uitstraling heeft. Zo is het personeel van Stella Agency niet alleen geselecteerd op hun kunnen, maar ook op hun uitstraling, algemene ontwikkeling en kennis.

Verder heeft u als opdrachtgever de mogelijkheid om zelf uw perfecte pool samen te stellen. Met andere woorden, wij leveren ‘custom choiced’ personeel dat perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf of evenement.

Tot slot kunnen wij een totaal plaatje voor uw evenement maken! Wij verzorgen alles van A tot Z, coördineren uw evenement en nemen alle zorg uit handen!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw vraag