Hostessbureau Stella Agency geeft u graag een impressie van haar beschikbare personeel. Klik op de categorie waarin u bent geinteresseerd.

 

Hostesses Amsterdam RAI

Hostesses

Hostessbureau Stella Agency verzorgt zeer representatieve hostesses die u ondersteunen tijdens uw beurs, congres, vergadering, expositie, bedrijfsfeest of evenement. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: een stijlvolle ontvangst, stand bemanning, registratie en VIP-begeleiding.

Bekijk alle Hostesses »


Promotieteam De Jong Verpakking

Promotiemodel

Vlotte en klantgerichte modellen voor al uw promotionele acties als sampling en product demo’s. Zij zijn het representatieve visitekaartje van uw product. Of het nu gaat om mooi horecapersoneel of een opvallende demonstratie, wij regelen de juiste look & feel!

Bekijk alle promomodellen »


Hosts en horecapersoneel Heren

Stella Agency biedt een ruime keus aan representatieve heren die u kunt inzetten ten behoeve van ontvangst en begeleiding voor beurs en congres, exclusieve feesten, VIP-begeleiding, dans en modeshows.

Bekijk alle heren »


 

Hostesses Premiere Shrek - Amsterdam RAIEntertainment hostess

Onze entertainment hostesses worden ingezet als ondersteuning van de catering. Hierbij kunt u denken aan het presenteren van luxe hapjes, het schenken van de champagne aan de bar of de candygirl die uw gasten verrast met een zoete attentie.

Bekijk alle entertainmenthostesses »


Modeshow C&A Catwalk

Stella Agency levert modellen en dansers voor mode en dansshows. U kunt denken aan beursshows, trendshows, winkelcentrumshows of bruidsshows. Wij organiseren uw show van A tot Z inclusief professionele modellen en dansers, choreografie en alle coördinatie.

Bekijk alle catwalkmodellen »


Mode- en Dansshow StokkeDanser(es)

Professionele dansers en danseressen worden ingezet ter opluistering van uw bedrijfsfeest of glamourparty. Mooi gestylde kostuums en prachtige visagie in uw thema. Onze dansers worden ingezet in dansshows voor al uw productshows en themafeesten.

Bekijk alle dansers & danseresses »