+31 (0) 30 8792916 & 31 (0)20 7883361 [email protected] +31 (0) 30 8792916 & 31 (0)20 7883361 [email protected] Offerte aanvragen

Hostesses

Voor al uw hospitality personeel

Hostessbureau Stella Agency verzorgt al jaren met succes gemotiveerd en representatief personeel. Een goede hostess treedt op als dé gastvrouw op een evenement of bij een bijeenkomst. De momenten waarop een hostess kan worden ingezet zijn zeer divers. Denk maar aan beurzen, congressen, meetings, personeelsfeesten, productpresentaties, shows en nog veel meer.

Het is de taak van de hostess om mensen welkom te heten en ervoor zorg te dragen dat alle genodigde zich thuis en welkom voelen. Zij is het visitekaartje van uw organisatie en is een aanspreekpunt voor uw gasten. Ze kan daarnaast taken vervullen als bezoekersregistratie, informatiemeldpunt, het assisteren van gasten en het oplossen van problemen die zich kunnen voordoen. Dit alles met een glimlach en een vakkundige blik.

Dat niet iedereen geschikt is voor dit vak moge duidelijk zijn. Eigenschappen als een warme persoonlijkheid, gastvrijheid, organisatietalent, stressbestendigheid en een flinke dosis probleemoplossend vermogen, tref je niet in elke kandidaat die we tegenkomen. Wij zoeken en vinden voor u de crème de la crème in de hospitality branche.

Alleen hosts en hostesses met relevante én vergelijkbare werkervaring zullen uiteindelijk kans maken om te behoren tot uw team. Of dat nu voor een paar uur of voor een langere periode is. Stella Agency hanteert een strenge werving en selectie waardoor u verzekerd bent van een uitstekende match!

We hebben het veelvuldig over de rol van de hostess maar er zijn uiteraard ook mannelijke hosts. Ook de heren worden bij ons aan een screening en casting onderworpen. Bovengenoemde eigenschappen gelden uiteraard ook voor de mannen.

In onze eigen Stella Academy worden onze hosts en hostesses getraind om op het allerhoogste niveau en in alle branches te kunnen werken. De zakelijke dienstverlening, financiële wereld, reisorganisaties, de luchtvaart, de sportwereld en de horeca om maar eens wat sectoren te noemen; we hebben de juiste mensen voor u.

Neem dus nu contact op!