Modellen

Voor uw product, merk of organisatie

De modellen van Stella Agency kunnen op tal van manieren en op vele evenementen worden ingezet. Het is van belang om het juiste gezicht en de juiste uitstraling te vinden voor uw product, uw merk of voor uw bedrijf. Mooie dames en heren die we flexibel kunnen inzetten voor uw bedrijf. Van onze modellen mag u daarnaast ook persoonlijkheid en inhoud verwachten. 

Modellen van Stella Agency hebben vanzelfsprekend een prettig voorkomen. Maar alleen op basis van een foto een model uitkiezen is niet genoeg, daar komt veel meer bij kijken. Een goed gekozen model moet helemaal passen bij een merk, product of organisatie. Hij of zij moet een zelfverzekerd genoeg zijn om deze uitdaging te kunnen dragen. Voor u als klant hangt er namelijk nogal wat vanaf. En dat realiseren wij ons maar al te goed.

Uit alle aanmeldingen van kandidaten selecteren wij naast een representatief uiterlijk ook op eigenschappen als zelfverzekerdheid, uitstraling, houding en persoonlijkheid. Dat klinkt allemaal best subjectief, maar door onze ervaringen in dit veld kunnen wij zeer goed bepalen wie er geschikt is en wie niet. Want als een “gezicht” eenmaal is gekozen moet een model er ook staan. Daar zorgen wij voor.

Voor diverse kledingmerken heeft Stella Agency modellen geleverd. Maar ook in branches waarbij u niet snel aan modellenwerk denkt zijn we actief geweest. In bijvoorbeeld de luchtvaart, de vastgoedbranche en de financiële wereld hebben onze modellen merken, producten of organisaties naar een hoger niveau weten te tillen.

Neemt u daarom contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden waar u wellicht nog niet eens aan had gedacht.

Het juiste model voor u!