Promotie- & Salespersoneel

Merk- en productambassadeurs

Stella Agency verzorgt gemotiveerde en klantgerichte promotie- en salesmedewerkers, promotiemodellen en hostesses en hosts voor al uw promotionele acties. Denk onder andere aan: sampling, flyering, merkactivaties en productdemonstraties, productlanceringen, winkeldemonstraties en roadshows. Alleen de allerbeste mensen kunnen een verpletterende indruk te maken op het publiek. Vakkundig en overtuigend.

Stella Agency is een gespecialiseerde matchmaker tussen organisaties en promotiepersoneel. Of het nu gaat om een mooi promotieteam, een interactieve shopper, een activatie door een knap promotiemodel, Stella Agency verzorgt altijd de juiste look-and-feel. De goede snaar raken is waar we op focussen.

We hebben door de de jaren heen een flink bestand opgebouwd met vakkundige dames en heren om u goed van dienst te kunnen zijn. Niet alleen een representatief voorkomen is belangrijk. Ook een hoge mate van zelfstandigheid, overtuigingskracht, uitstraling en professionaliteit zijn eigenschappen die u van onze mensen kunt verwachten.

Door onze interne opleidingen in de Stella Academy kunnen we onze mensen snel maar ook flexibel inzetten. Ze weten producten en diensten goed onder de aandacht te brengen. Helemaal volgens uw idee en uw missie. Een kort briefing volstaat meestal voor een professionele promotie- of verkoopmedewerker. Ook voor een rapportage achteraf schrikken wij niet terug.

Graag maken wij kennis met u om de diverse mogelijkheden te bespreken. Door jarenlange ervaring in de praktijk én met onze partners kunnen wij uw promotie geheel uit handen nemen. Stella Agency denkt graag mee hoe we uw verkoopactiviteiten met de inzet van onze vakkundige mensen tot een groot succes kunnen maken. We kunnen putten uit talrijke cases waarbij onze medewerkers in sales- en promotiewerkzaamheden het verschil konden maken. Dat willen wij ook graag voor u doen.

Uw ambassadeurs!