Inschrijven

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals!

 

DE EVENEMENTENBRANCHE IS FLINK GETROFFEN DOOR DE MAATREGELEN RONDOM COVID19. STELLA AGENCY IS GESPECIALISEERD IN ZAKELIJKE EVENEMENTEN EN JUIST DEZE TAK VAN HOSPITALITY HEEFT HET ZWAAR. HELAAS KAN STELLA AGENCY HIERDOOR GEEN GARANTIE BIEDEN OP WERK. DE WEINIGE OPDRACHTEN DIE WE MOMENTEEL UITVOEREN WORDEN VERZORGD DOOR ONZE BESTAANDE POULE EN OM DIE REDEN NEMEN WE DAN OOK GEEN NIEUWE HOSTESSES EN HOSTS AAN.  INSCHRIJVINGEN VIA HET FORMULIER OF OPEN SOLLICITATIES WORDEN NIET BEANTWOORD. UITERAARD BEN JE MEER DAN WELKOM WANNEER WE STRAKS WEER AAN DE SLAG MOGEN EN DAN ZULLEN WE DE INSCHRIJVINGEN WEER OPEN ZETTEN. VOOR NU WENS IK IEDEREEN HEEL VEEL STERKTE EN GEZONDHEID TOE. 

STELLA 

 

Als hospitality professional werk je op evenementen, beurzen, in promotieteams of ben je gedetacheerd in de front-office van een bedrijf of organisatie. Je hebt altijd een enthousiaste, behulpzame uitstraling en een lach gaat je gemakkelijk af. Beschik jij over deze eigenschappen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om je in te schrijven worden bepaalde eisen gesteld. Vandaar dat je eerst wordt uitgenodigd om langs te komen voor een gesprek. Al onze hospitality professionals dienen hun 100% hospitality certificaat te behalen tijdens de Stella Academy. Als hospitality professional wordt je daarna automatisch ingeschreven bij Stella Agency.

 

Klik hier om je in te schrijven!

Wij zijn op zoek naar jou!