Receptie Service

Uw persoonlijke visitekaartje

De receptie service van  Stella Agency weet hoe belangrijk het is om goede mensen in de voorste linie te hebben. Dan hebben we het natuurlijk over de dames en heren die het eerste aanspreekpunt van uw organisatie zijn bij de receptie. Deze mensen fungeren als het eerste gezicht en de stem van uw bedrijf en zijn als het ware de spil van de organisatie.

Of het nu gaat om een paar dagen of meerdere weken: Stella Agency Receptie Service kan de “voorkant” van uw bedrijf volledig ontzorgen. We kunnen medewerkers begeleiden, aansturen en zelfs werven voor u. Het maken van planningen en het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden zijn voor onze mensen geen enkel probleem. Met weinig instructies en een relatief korte inwerkperiode kunnen onze mensen snel zelfstandig opereren. Dat is een kunst en een vak apart. Wij hebben de mensen die dat kunnen. We selecteren alleen de beste professionals die het gezicht en/of stem van uw bedrijf mogen worden.

Het frontoffice personeel van Stella Agency:

Tot slot: De Stella Agency frontoffice support kan bouwen op een ruime ervaring en is zeer trots op de reeds gevestigde detacheringen. Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden en wie weet kunnen wij u in de nabije toekomst van dienst zijn. Wij zijn er klaar voor!