+31 (0) 30 8792916 & 31 (0)20 7883361 [email protected] +31 (0) 30 8792916 & 31 (0)20 7883361 [email protected] Offerte aanvragen

Front-office personeel

Flexibel en kundig

Front-office personeel Flexibel en kundig.

Onze front-office support biedt het persoonlijke visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Wij verzorgen representatief personeel voor onder andere receptie- en telefoondiensten, service desks, vertegenwoordiging en productpresentaties.

Stella Agency biedt uitkomst. Wij regelen het perfecte front-office team voor uw receptie of servicedesk. Het personeel van Stella Agency is speciaal geselecteerd op ervaring en skills. Omdat ze snel autonoom kunnen functioneren binnen uw team kunt u zich met een gerust hart focussen op de bedrijfsactiviteiten die u direct aangaan.

Het front-office personeel van Stella Agency:

Of het nu gaat om een paar dagen of meerdere weken: we bieden voor elke periode voorkomende en gemotiveerde medewerkers voor uw bedrijf. Niet zelden kunnen ze al binnen een dag worden ingezet om de druk op uw organisatie te verlichten. Snelle lijnen met Stella Agency, korte inwerkperiodes en een hoge dosis kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij al talloze goede mensen als front-office medewerker bij kleine, middelgrote en zeer grote bedrijven hebben mogen inzetten. Tot volle tevredenheid aan beide kanten. Dat is onze missie!

Tot slot: De Stella Agency front-office support kan buigen op een ruime ervaring en is zeer trots op de reeds gevestigde detacheringen. Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden en wie weet kunnen wij u in de nabije toekomst van dienst zijn. We zijn er klaar voor.

U zoekt betrouwbare mensen?