Mode- & Dansshows

Indrukwekkend en stijlvol!

De diensten die Stella Agency u aanbiedt onder de noemer mode- & dansshows zijn zeer divers. Dat mag u uiteraard van ons verwachten. Laat u zich daarom niet beperken tot de concepten en ideeën op deze pagina. Er is veel meer mogelijk dan we op deze pagina kunnen benoemen. We proberen toch een impressie van ons aanbod op het gebied van allerlei shows te maken.

 

Een overzicht van enkele mogelijkheden:

Modeshow:
Hierbij kunt u onder andere denken aan zeer uitgebreide show voor beurzen, mode- en bruiloftsevenementen. Van een perfect gestylde klassieke catwalkshow tot aan een bruisende mode- en dansshow met speciale acts en live Dj’s. De shows kunnen we eenmalig opvoeren of zelfs meerdere keren op een dag.

In-store show:
Winkels of winkelketens kunnen door ons één of meerdere shows laten verzorgen in de winkel(s) zelf. Er wordt een flitsende show voorbereid met prachtige modellen al dan niet begeleid door muziek van een DJ. De modellen kunnen een selectie uit de collectie showen om het publiek op een leuke manier op kooplustige ideeën te brengen.

Productpresentatie:
Voor het lanceren van een nieuw product of merk is het natuurlijk belangrijk om direct een onuitwisbare indruk achter te laten. Dat kan onder andere door het inzetten van modellen en er een spetterende show van te maken. Een product gaat veel meer leven en tot de verbeelding spreken als de zintuigen goed geprikkeld worden door een aan het product of merk gerelateerde show. Toffe muziek met dansers en danseressen maken een presentatie vaak tot een onvergetelijke ervaring. Een waardevolle ervaring voor alle stakeholders.

Laat u door ons inspireren!:
Wij kunnen gerust zeggen dat we uit een jarenlange ervaring kunnen putten en dat we weten waar we het over hebben. We werken alleen met professionals waardoor u van ons het allerhoogste niveau op het gebied van modeshows en dansshows kunt verwachten. Samen met u bekijken we graag het doel en de aard van het evenement en stellen vervolgens een aantal spetterende showelementen aan u voor die voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen!

Maak een verpletterende indruk op uw publiek!