fbpx
Front office

Jouw partner voor professioneel front office personeel

"Stella Agency kan de voorkant van jouw bedrijf volledig ontzorgen."

Ons ervaren front office team staat garant voor een warm onthaal en snelle service. Ze runnen recepties, verstrekken info en lossen uitdagingen snel op.

Met hun ruime ervaring in klantenservice leveren onze vriendelijke medewerkers service van topklasse. Ze brengen een positieve sfeer en zorgen ervoor dat jouw gasten zich meteen welkom voelen.

Reken op ons betrouwbare front office team voor een professioneel ontvangst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste indruk die je niet snel vergeet!

“Bij Stella Agency staan we klaar om je te helpen met het creëren van die perfecte eerste indruk."

Front office

Voor JOUW product, merk of organisatie

We kunnen medewerkers begeleiden, aansturen en zelfs werven voor je. Het maken van planningen en het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden zijn voor onze mensen geen enkel probleem. Met weinig instructies en een relatief korte inwerkperiode kunnen onze mensen snel zelfstandig opereren. Dat is een kunst en een vak apart.

Wij hebben de mensen die dat kunnen. We selecteren alleen de beste professionals die het gezicht en/of stem van jouw bedrijf mogen worden. Bij Stella Agency begrijpen we als geen ander het belang van een professionele en gastvrije receptie service voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een groot evenement of een (klein) lokaal kantoor, de receptie is vaak het eerste contactpunt dat klanten, bezoekers en medewerkers hebben met jouw organisatie. Daarom is het essentieel om een indruk achter te laten die positief en blijvend is.

Ons team van receptie professionals is zorgvuldig geselecteerd en getraind om de hoogste normen van gastvrijheid en klantenservice te bieden. Ze zijn niet alleen vriendelijk en beleefd, maar ook goed opgeleid om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Of het nu gaat om het beantwoorden van telefoontjes, het begroeten van bezoekers of het beheren van afspraken, onze medewerkers zijn experts in het leveren van service van topkwaliteit.

"Haar professionaliteit, gastvrijheid en vermogen waren perfect om de reis extra speciaal te maken!"

- PETER ZEILSTRA | BROUWER TOURS, TAXI & TRAVEL