fbpx
Hospitality

Jouw partner in gastvrijheid op zakelijke beurzen!

"Uitstekende klantenservice en een gastvrije sfeer op zakelijke beurzen. "

Onze hosts en hostessen verwelkomen bezoekers, begeleiden hen door de drukte en zorgen voor een soepele doorstroming. Daarnaast zijn ze multi inzetbaar en kunnen ze je organisatieteam versterken.

Bij Stella Agency geloven we in de kracht van details. Of het nu een kleine lokale beurs of een groot internationaal evenement is, wij streven ernaar jouw verwachtingen te overtreffen en je bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Stella Agency jouw aanwezigheid op zakelijke beurzen naar een hoger niveau kan tillen. Samen maken we van jouw evenement een succes!

“Hostessbureau Stella Agency verzorgt al jaren met succes gemotiveerd en representatief hospitality personeel.”

Hospitality

Gemotiveerd en representatief personeel

We verzorgen al jaren met succes gemotiveerd en representatief hospitality personeel. Een goede host of hostess treedt op als dé gastvrouw of gastheer tijdens een event of bijeenkomst. De momenten waarop een host of hostess kan worden ingezet zijn zeer divers. Denk hierbij aan beurzen, congressen, meetings, personeelsfeesten, productpresentaties, shows en nog veel meer.

Het is de taak van de host of hostess om mensen welkom te heten en ervoor zorg te dragen dat alle genodigde zich thuis en welkom voelen. Hij of zij is het visitekaartje van jouw organisatie en is een aanspreekpunt voor jouw gasten. Daarnaast kan de host of hostess taken vervullen als bezoekersregistratie, informatiemeldpunt, het assisteren van gasten en het oplossen van problemen die zich kunnen voordoen. Dit alles met een glimlach en een vakkundige blik.

Eigenschappen als een warme persoonlijkheid, gastvrijheid, organisatietalent, stressbestendigheid en een flinke dosis probleemoplossend vermogen, tref je niet in elke kandidaat die we tegenkomen. Wij zoeken en vinden daarom speciaal voor jou de crème de la crème in de hospitalitybranche.

Alleen hosts of hostessen met relevante én vergelijkbare werkervaring zullen uiteindelijk kans maken om te behoren tot jouw team. Of dat nu voor een paar uur of voor een langere periode is. Stella Agency hanteert een strenge werving en selectie waardoor je verzekerd bent van een uitstekende match!

Voor je vip gasten tijdens je event of vergadering

Onze VIP-service garandeert een zorgeloze ervaring voor uw VIP-gasten tijdens jouw evenement. Vanaf het moment van aankomst tot vertrek staat ons deskundige team hosts en hostessen klaar om een ongeëvenaarde service te bieden.

Bij aankomst worden VIP-gasten hartelijk ontvangen en begeleid naar de vergaderzalen of ontmoetingsplaatsen. Onze professionele medewerkers zorgen voor een vlotte registratie en bieden ondersteuning bij alle vragen en behoeften.

Onze hosts en hostessen zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details is geregeld, zodat VIP-gasten zich volledig kunnen concentreren op het evenement. We bieden ook de mogelijkheid om supervisiors te leveren. Zij begeleiden de hosts en hostessen, zodat jij alle aandacht hebt voor je gasten en jij je nergens druk over hoeft te maken. 

De hosts en hostessen staan altijd paraat om de vragen te beantwoorden en alle verzoeken direct te behandelen. Crowd control en het efficiënt beheren van mensenstromen dragen bij aan een veilige en gestroomlijnde VIP-ervaring.

Kortom, onze VIP-service op je evenement is gericht op het leveren van perfecte gastvrijheid, waarbij we streven naar het overtreffen van de verwachtingen van je meest waardevolle gasten.

"Haar professionaliteit, gastvrijheid en vermogen waren perfect om de reis extra speciaal te maken!"

- PETER ZEILSTRA | BROUWER TOURS, TAXI & TRAVEL