fbpx
Evenementen

Jouw toegewijde partner voor evenementpersoneel!

“Samen maken we van jouw event iets unieks.”

Met de event service van Stella Agency word je volledig ontzorgd tijdens jouw meeting of bedrijfsevent. Van ontvangst tot begeleiding, ons ervaren team tilt jouw evenement naar een hoger niveau. Vertrouw op ons getalenteerde personeel voor een naadloze en professionele ervaring. Perfectie is ons streven.

Onze professionals bieden uitstekende service en nemen verantwoordelijkheid voor gastenontvangst, activiteiten coördineren en onverwachte situaties oplossen. Bij Stella Agency begrijpen we gastvrijheid. Ons warme en professionele personeel verwelkomt jouw gasten met zorg en zorgt ervoor dat ze zich gewaardeerd en comfortabel voelen. Vertrouw op ons betrouwbare, flexibele en toegewijde evenementpersoneel. Samen ontwikkelen we een op maat gemaakt plan voor zakelijke evenementen en conferenties.

“Met gastvrijheid als ons kompas en passie als onze brandstof, brengen we succes naar jouw evenementen.”

Evenementen

Ze springen in het oog!

Elk evenement verdient onze eyecatchers! Mooie en enthousiaste event toppers die je ondersteunen tijdens jouw beurs, congres of evenement en die gegarandeerd de aandacht trekken van jouw gasten, bezoekers of publiek. Wij weten als geen ander hoe je daar het verschil mee kunt maken.

We kunnen onze mensen snel maar ook flexibel inzetten. Ze weten producten en diensten goed onder de aandacht te brengen. Helemaal volgens jouw idee en jouw missie. Een korte briefing volstaat meestal voor een professionele event medewerker.

Onze eyecatchers zorgen ervoor dat jouw gasten nog lang napraten over jouw evenement. Al wandelend in een spectaculaire outfit en eventueel voorzien van lekkere hapjes, drankjes, goodiebags of merchandise, verrassen zij iedereen met hun oogverblindende service. Wil je een leuke twist geven aan jouw evenement of bijeenkomst? Onze eyecatchers zorgen ervoor!

Maak iets unieks van uw evenement!

Je wilt een meeting of event organiseren en bent op zoekt naar representatief personeel? Dan ben je op zoek naar samenwerking met Stella Agency. Met een veel ervaring in het organiseren en regelen van allerlei bijeenkomsten kunnen wij precies leveren waar je behoefte aan hebt.

We hebben door de de jaren heen een flink bestand opgebouwd met vakkundig personeel om je goed van dienst te kunnen zijn. Niet alleen een representatief voorkomen is belangrijk. Ook een hoge mate van zelfstandigheid, overtuigingskracht, uitstraling en professionaliteit zijn eigenschappen die je van onze mensen kunt verwachten.

Door jarenlange ervaring in de praktijk én met onze partners kunnen wij jouw evenement geheel uit handen nemen door de coördinatie te doen van het personeel. Stella Agency denkt graag mee hoe we jouw event met de inzet van onze vakkundige mensen tot een groot succes kunnen maken. We kunnen putten uit talrijke cases waarbij onze medewerkers het verschil konden maken. Dat willen wij ook graag voor jou doen!

"Haar professionaliteit, gastvrijheid en vermogen waren perfect om de reis extra speciaal te maken!"

- PETER ZEILSTRA | BROUWER TOURS, TAXI & TRAVEL