fbpx
Catering

Jouw partner in gastvrijheid op zakelijke beurzen!

"Wij maken graag samen met jou een plan om jouw beurs of congres tot een groot succes te maken. "

Ons ervaren team staat klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Van heerlijke gerechten tot naadloze service, wij regelen het voor je. Vertrouw op ons voor culinaire hoogstandjes en een gastvrije ervaring.

Perfectie is ons streven. Met elkaar stellen we een op maat gemaakt plan op. Of het nu gaat om een zakelijk diner of een groot gala-evenement, wij zorgen voor een onvergetelijke beleving. Vertrouw op Stella Agency voor jouw catering- en hospitality behoeften. Til je evenement naar nieuwe culinaire hoogten

“Dé specialist in cateringpersoneel voor zakelijke evenementen.”

catering

Samen maken we van jouw event iets unieks

Geen evenement is compleet zonder een hapje en een drankje. Of het nu gaat om de zakelijke beurzen of congressen of om een wat informelere productpresentatie of netwerkborrel, het is altijd prettig om jouw gasten en bezoekers een lekker hapje en een drankje aan te kunnen bieden. Wij bieden je de mogelijkheid om dit op een aantrekkelijke wijze voor je te verzorgen, uiteraard geserveerd door onze enthousiaste hostesses en hosts

Ons cateringteam gaat verder dan alleen het aanbieden van voedsel. We bieden een professionele service aan tafel en aan uw gasten tijdens recepties. Of het nu gaat om een formeel diner of een informele netwerkbijeenkomst, wij zorgen voor een vlekkeloze dienstverlening.

Wil je jouw event of bedrijfsfeest net dat beetje extra laten sprankelen en knallen? Jouw gasten een extra beleving meegeven? Ook dan denken wij bij Stella Agency graag met je mee. Alles is mogelijk om er een geslaagde dag of avond van te maken!

 

Stella Agency is onderdeel van de Smaakmakers Compagnie. Wij zijn trots op onze onderlinge samenwerking en willen graag de Witte Brigade onder de aandacht brengen. Ben je op zoek naar een zelfstandigwerkend kok, chefkok, hulpkok of afwassers voor jouw event? Dan moet je bij de Witte Brigade zijn. 

Zij begrijpen als geen ander dat de juiste mensen in de keuken het hart vormen van een geslaagde prestatie. Daarom bieden zij een uitgebreid scala aan professionals, die met toewijding en vakmanschap jouw keuken betreden. Wat je specifieke behoeften ook zijn, zij hebben het geschikte keukenpersoneel voor jou.

Een uitgebreide pool van meer dan 1000 professionals, verspreid over heel Nederland, om een breed scala aan horecabedrijven en evenementen te bedienen.

De Witte Brigade zorgt voor de perfecte match tussen het juiste personeel en jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om korte of lange termijn, zij kunnen snel schakelen en aan jouw behoeften voldoen.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan een kijkje op de website van de Witte Brigade via hier.

"Haar professionaliteit, gastvrijheid en vermogen waren perfect om de reis extra speciaal te maken!"

- PETER ZEILSTRA | BROUWER TOURS, TAXI & TRAVEL