Wie is Stella Agency

Wij bieden professionals voor uw evenement of organisatie

Stella Agency biedt haar klanten al sinds jaar en dag enthousiaste en kundige professionals. Wij maken het onze taak om ervoor te zorgen dat wij goede mensen aannemen en opleiden in onze eigen Stella Academy. Doormiddel van deze opleiding, werkervaring en bijscholing kunnen wij personeel bieden van het hoogste niveau.

Onze hostesses en host kenmerken zich door een snelle en flexibele inzetbaarheid, mensen met inhoud die met minimale instructies autonoom kunnen werken, een organisatorisch talent hebben en daarbij ook een vriendelijkheid en gastvrijheid. Dat zijn echter slechts basiscriteria waar onze mensen aan moeten voldoen. Wij waarborgen de kwaliteit en skills van onze mensen om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Of dat nu voor een dag is of voor een aantal weken. Wij kunnen het aan.

Onze missie

Stella Agency heeft als missie haar opdrachtgevers te voorzien van flexibele oplossingen waarbij 100% hospitality centraal staat. Dat wil dus zeggen dat wij ontzorgen van A tot Z met alle puntjes op de ‘i’.
Wij voorzien in de behoefte aan een vakkundige partner én leverancier van betrouwbare, dienstbare en meedenkende professionals. Wij staan voor integriteit, loyaliteit en respect en streven in alles wat wij doen naar een evenwichtige en langdurige samenwerking.

Visie

‘Met elkaar’ en ‘voor elkaar’ is het credo van Stella Agency. Loyaliteit staat daarbij centraal. Dat betekent dat wij in onze relatie tot iedereen met wie wij samenwerken, opdrachtgevers, onze professionals, en ook elkaar, ons altijd voor 100% inzetten om samen de verwachtingen te overtreffen. Wij realiseren dit door elkaar altijd te steunen, elkaar te ontzorgen en duidelijk de verwachting te managen. Door van elkaar te leren, met elkaar mee te denken en gecontroleerd te groeien, word je bij ons nooit een nummer. Door je aan ons te verbinden kun je altijd op ons rekenen, en niets is ons te gek!

Wij maken graag verwachtingen waar

Graag komen we zowel met geïnteresseerde bedrijven en organisaties als met nieuwe enthousiaste collega’s in contact. Met fijne nieuwe opdrachtgevers en goeie nieuwe mensen kunnen wij blijven groeien en onze verwachtingen waar blijven maken.

Onze hostess diensten!

Wist u dat...

90% van al onze hostesses een HBO/WO denk- en leerniveau heeft.

Wij uitsluitend werken met hostesses die minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebben.

Wij werken met ons Match & GO systeem dat inspeelt op de wensen en behoeften van opdrachtgevers.

Ons personeel getraind wordt door een ervaren professional.

Wij 24/7 bereikbaar zijn voor onze opdrachtgevers en werknemers.