Hostesses & Hosts

Gemotiveerd en representatief personeel

Hostessbureau Stella Agency verzorgt al jaren met succes gemotiveerd en representatief hospitality personeel. Een goede hostess/host treedt op als dé gastvrouw of gastheer tijdens een event of bijeenkomst. De momenten waarop een hostess/host kan worden ingezet zijn zeer divers. Denk hierbij aan beurzen, congressen, meetings, personeelsfeesten, productpresentaties, shows en nog veel meer.

Het is de taak van de hostess/host om mensen welkom te heten en ervoor zorg te dragen dat alle genodigde zich thuis en welkom voelen. Zij/hij is het visitekaartje van uw organisatie en is een aanspreekpunt voor uw gasten. Daarnaast kan de hostess/host taken vervullen als bezoekersregistratie, informatiemeldpunt, het assisteren van gasten en het oplossen van problemen die zich kunnen voordoen. Dit alles met een glimlach en een vakkundige blik.

Dat niet iedereen geschikt is voor dit vak moge duidelijk zijn. Eigenschappen als een warme persoonlijkheid, gastvrijheid, organisatietalent, stressbestendigheid en een flinke dosis probleemoplossend vermogen, tref je niet in elke kandidaat die we tegenkomen. Wij zoeken en vinden voor u de crème de la crème in de hospitalitybranche.

Alleen hostesses en hosts met relevante én vergelijkbare werkervaring zullen uiteindelijk kans maken om te behoren tot uw team. Of dat nu voor een paar uur of voor een langere periode is. Stella Agency hanteert een strenge werving en selectie waardoor u verzekerd bent van een uitstekende match!

In onze eigen Stella Academy worden onze hosts en hostesses getraind om op het allerhoogste niveau en in alle branches te kunnen werken. De zakelijke dienstverlening, financiële wereld, reisorganisaties, de luchtvaart, de sportwereld en de horeca om maar eens wat sectoren te noemen; wij hebben de juiste mensen voor u.

Voor al uw hospitalitypersoneel