fbpx
Peter Zeilstra | Brouwer Tours, Taxi & Travel

"Haar professionaliteit, gastvrijheid en vermogen waren perfect om de reis extra speciaal te maken!"

Wij zijn trots om vast samen te werken met Brouwer Tours, Taxi & Travel. De vervoersmiddelen worden vergezeld door hostessen van Stella Agency die de passagiers verwelkomen en verzorgen.

Peter Zeilstra | Brouwer Tours, Taxi & Travel:

“Wat een geweldige ervaring was het om met deze chauffeur en hostess samen te werken! De samenwerking verliep uiterst positief en ik kan met volle overtuiging zeggen dat deze twee professionals een waardevolle aanvulling waren op onze rit.

De hostess was een perfecte mix van professionaliteit en spontaniteit. Haar vriendelijke en gastvrije houding zorgde voor een aangename sfeer tijdens de rit. Ze maakte onze reis niet alleen comfortabel, maar ook vermakelijk. Haar vermogen om echt iets extra’s toe te voegen aan de ervaring is lovenswaardig.

Als ik dan toch een suggestie zou mogen geven voor verbetering, zou het zijn dat ze tijdens de rit nog een extra rondje had kunnen maken om te vragen of er nog iemand een drankje wilde. Ik begrijp echter uit het verslag van de hostess dat dit wellicht beperkt was tot het eerste half uurtje van de opdracht, wat begrijpelijk is gezien de wensen van de opdrachtgever.

Al met al kijken we met veel plezier terug op deze samenwerking en hopen we van harte dat we deze hostess weer mogen verwelkomen bij toekomstige opdrachten. Haar professionaliteit, gastvrijheid en vermogen om de reis extra speciaal te maken, maken haar een waardevolle aanwinst voor elk evenement of rit. Bedankt voor de geweldige ervaring!”

"Haar professionaliteit, gastvrijheid en vermogen waren perfect om de reis extra speciaal te maken!"

- Peter Zeilstra | Brouwer Tours, Taxi & Travel