fbpx
Puck Boensma | CREW Hospitality Services

"Het voelt bijna alsof we met vrienden samenwerken, wat de hele ervaring des te aangenamer maakt!"

CREW Hospitality Services is onze vaste klant waar wij voor de voetbalwedstrijden in de Kuip in Rotterdam, evenementpersoneel leveren. Samen maken we de wedstrijden tot een feestje!

Puck Boensma | teamleider bij CREW Hospitality Services:

“Samenwerken met Stella Agency is een waar genoegen. Onze ervaring met dit team is ronduit fantastisch. Het contact verloopt soepel en plezierig, en wat nog belangrijker is, jullie nemen feedback serieus, wat de kwaliteit van het personeel altijd op topniveau houdt.

De communicatie met Stella Agency is een lichtend voorbeeld van hoe het hoort. Het is niet alleen goed en snel, maar ook gewoon gezellig. Het voelt bijna alsof we met vrienden samenwerken, wat de hele ervaring des te aangenamer maakt.

Wat betreft professionaliteit en klantenservice, kunnen we niets anders dan zeer tevreden zijn. Jullie weten precies hoe je klanten tevreden moet stellen en problemen snel moet oplossen. We hebben altijd het gevoel dat we in goede handen zijn.

De kwaliteit van jullie diensten en personeel is buitengewoon betrouwbaar. Hoewel er soms een uitzondering kan zijn, waarderen we het feit dat jullie eventuele kwesties serieus aanpakken en verbeteringen doorvoeren.

Onze samenwerking met Stella Agency verloopt zonder haperingen. De beschikbare diensten worden vlot uitgewisseld, wat de dynamiek levendig houdt en ons in staat stelt ons te richten op wat we het beste doen.

Jullie begrijpen onze wensen en behoeften tot in de puntjes, wat aantoont dat jullie echt naar de klant luisteren. Dat is een kwaliteit die we enorm waarderen.

Het allerleukste aan werken met Stella Agency? Het feit dat jullie snel schakelen en een lekker Rotterdams bedrijf zijn. Hier geldt het motto: niet lullen maar poetsen. We houden van jullie werkethiek en jullie toewijding om dingen voor elkaar te krijgen.

Samenvattend ben ik uiterst tevreden over onze samenwerking met Stella Agency. Het is een waar genoegen om met jullie te werken, en jullie leveren constant kwaliteit en professionaliteit. Jullie begrip van onze behoeften maakt de samenwerking des te soepeler. Bedankt voor een geweldige samenwerking!”

"Het voelt bijna alsof we met vrienden samenwerken, wat de hele ervaring des te aangenamer maakt!"

- Puck Boensma | CREW Hospitality Services