fbpx
Clarisse Turcaud | Oranje DMC

"Ik ben dol op het team! De kwaliteit van hun diensten en personeel is geweldig."

Wij mogen voor Oranje DMC met regelmaat meerdere hostessen inzetten om hun programma soepel te laten verlopen. Met name ontvangst en begeleiding van VIP-klanten op luchthaven Schiphol en andere A-locaties.

Clarisse Turcaud | Head of The Netherlands and Belgium Office bij Oranje DMC:

“Mijn ervaring met Stella Agency is altijd van topniveau geweest, en ze zijn in staat om oplossingen te vinden in zeer korte tijdspannes.

Ik was op zoek naar een hostessbedrijf, en Stella Agency was de eerste die reageerde. Tot op de dag van vandaag raad ik ze aan. Ze zijn snel en de hostessen zijn van uitstekende kwaliteit.

De communicatie verliep uiterst soepel. Ze reageren altijd snel, of het nu per telefoon of via WhatsApp is.

Ik ben dol op het team! De kwaliteit van hun diensten en personeel is geweldig.

Al met al ben ik zeer tevreden over Stella Agency. Ze leveren consistente topkwaliteit en bieden snelle oplossingen. Het is een genot om met hun team te werken.”

“Stella Agency begreep onze wensen en behoeften feilloos, wat zonder twijfel heeft bijgedragen aan het succes van onze evenementen.”

Gloria Chauvet | Event Project Manager bij Oranje DMC:

“Onze ervaring met Stella Agency was ronduit uitstekend. De kwaliteit van de geleverde diensten overtrof onze verwachtingen op elk gebied. We hebben Stella Agency gevonden via mond-tot-mondreclame, wat op zijn beurt aangeeft dat hun reputatie al bij anderen een diepe indruk heeft gemaakt.

We besloten met Stella Agency samen te werken met als voornaamste doel het vinden van hooggekwalificeerd personeel voor onze evenementen. De communicatie met Stella Agency verliep vlekkeloos, voornamelijk via e-mails en WhatsApp, wat onze samenwerking bijzonder efficiënt maakte.

Ik geef graag een welverdiende perfecte score van 10/10 aan de professionaliteit en klantenservice van Stella Agency. De kwaliteit van de geleverde diensten en het personeel was opmerkelijk snel, uitermate bekwaam en zeer professioneel. Dankzij de onmisbare hulp van Stella Agency zijn zowel onze gewaardeerde klanten als onze toegewijde leveranciers buitengewoon tevreden over het werken met hun gastvrouwen.

Onze samenwerking met Stella Agency verliep niet alleen vlot, maar was ook bijzonder vruchtbaar. We kijken er reikhalzend naar uit om deze samenwerking voort te zetten in de toekomst. Stella Agency begreep onze wensen en behoeften feilloos, wat zonder twijfel heeft bijgedragen aan het succes van onze evenementen.

Ja, ik zou Stella Agency ten zeerste aanbevelen aan anderen vanwege het voortreffelijke werk dat ze leveren. Ik kan eerlijk gezegd geen enkel gebied bedenken waarop Stella Agency verbeteringen zou moeten aanbrengen.

Een van de meest aansprekende aspecten van ons partnerschap met Stella Agency was hun buitengewoon snelle reactievermogen en de mogelijkheid om via WhatsApp te communiceren. Dit heeft onze samenwerking aanzienlijk gestroomlijnd en vereenvoudigd.

We kijken met grote verwachting uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking met Stella Agency. Onze oprechte dank gaat uit naar het hele team voor hun uitzonderlijke dienstverlening!”

"Ik ben dol op het team! De kwaliteit van hun diensten en personeel is geweldig."

- Clarisse Turcaud | Oranje DMC