fbpx
Ron Horsten | Plenary Events

"Het was voor mij geen toeval dat ik jullie vond, aangezien jullie reputatie in de branche jullie vooruitsnelt!"

Voor een speciale award show hebben wij prachtige hostessen mogen leveren. Zij hebben de winnaars mogen aankondigen en de awards uitgereikt. Iets om trots op te zijn!

Ron Horsten | Plenary Events:

“Mijn ervaring met Stella Agency kan zonder aarzeling als uitstekend worden bestempeld. Het was voor mij geen toeval dat ik jullie vond, aangezien jullie reputatie in de branche jullie vooruitsnelt. Onze keuze voor samenwerking met jullie was gebaseerd op jullie onmiskenbare professionaliteit.

De communicatie tussen ons verliep soepel en effectief, waardoor onze samenwerking nog waardevoller werd. Jullie professionaliteit en klantenservice hebben me niet teleurgesteld, wat van groot belang is voor ons.

De kwaliteit van jullie diensten en personeel was consistent goed, wat onze verwachtingen overtrof. Samenwerken met jullie ging over het algemeen zeer voorspoedig, gekenmerkt door positieve communicatie en uitstekende klantenservice.

Jullie begrepen mijn wensen en behoeften zonder enig probleem, wat getuigt van jullie aandacht voor de klant.

Ik zou jullie zonder enige aarzeling aanbevelen als een uitstekend bedrijf om mee samen te werken. Hoewel er altijd ruimte is voor verbetering, en in dit geval zou dit kunnen liggen in het verbeteren van de podiumervaring van sommige medewerkers, ben ik ervan overtuigd dat jullie al een topkeuze zijn voor partnerschap.

Kortom, mijn ervaring met Stella Agency was buitengewoon positief. Jullie professionaliteit en effectieve communicatie hebben bijgedragen aan een vruchtbare samenwerking. Ik kan jullie met vertrouwen aanbevelen aan anderen, en ik kijk uit naar eventuele toekomstige samenwerkingen!”

"Het was voor mij geen toeval dat ik jullie vond, aangezien jullie reputatie in de branche jullie vooruitsnelt!"

- Ron Horsten | Plenary Events