fbpx
Winny Schreurs | WMX Events

"De kwaliteit van hun diensten en personeel heeft consequent aan onze verwachtingen voldaan!"

WMX Events & Hospitality weet ons altijd te vinden als zij hosting personeel nodig hebben op de events die zij van top tot teen. Wij ontzorgen!

Winny Schreurs van WMX Events:

“Mijn ervaring met Stella Agency is zonder twijfel positief te noemen. Het feit dat ik hun diensten via mond-tot-mondreclame heb ontdekt, onderstreept al de kracht van hun reputatie. We hebben eerder met Stella Agency samengewerkt en hebben daardoor een solide relatie kunnen opbouwen. Dit heeft zeker bijgedragen aan het succes van onze samenwerking.

De communicatie verliep vlekkeloos en was altijd van hoge kwaliteit. Stella Agency straalt professionaliteit en klantgerichtheid uit, wat voor ons van onschatbare waarde is. De kwaliteit van hun diensten en personeel heeft consequent aan onze verwachtingen voldaan en heeft onze klant tevreden en blij gestemd, wat uiteraard een positief resultaat voor ons betekent.

Onze samenwerking verliep soepel, zowel telefonisch als via e-mail. Zelfs tijdens drukke dagen werden eventuele uitdagingen snel en efficiënt aangepakt, waardoor we altijd op koers bleven.

Stella Agency heeft bewezen goed te luisteren naar onze wensen en behoeften, wat getuigt van hun toewijding aan klanttevredenheid. We zouden hen zonder aarzeling aan anderen aanbevelen, aangezien we zelf zeer tevreden zijn met hun diensten.

Hoewel alles over het algemeen soepel verliep, zou een verbeterpunt de strikte naleving van beloofde deadlines en betere communicatie over mogelijke vertragingen kunnen zijn.

Het meest gewaardeerde aspect van werken met Stella Agency is het wederzijdse begrip dat we delen. Dit draagt bij aan een effectieve samenwerking en maakt de hele ervaring nog waardevoller.

Ik wil Stella Agency aanmoedigen om op deze positieve koers voort te gaan en te blijven groeien. Hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid is bewonderenswaardig en wordt zeker gewaardeerd.”

"De kwaliteit van hun diensten en personeel heeft consequent aan onze verwachtingen voldaan!"

- Winny Schreurs | WMX Events